Reparation

Trænger facaden til en hånd?

Hvis du har bemærket, at din facade trænger til en kærlig hånd, så er det på tide at få den ordnet. En velholdt facade er ikke kun et estetisk plus for din bolig, det er også med til at sikre, at huset holder i mange år fremover.

Hvad enten du skal have renoveret dele af, eller hele din bolig, står murermester Joakim Bødker til rådighed. Vi løser alle typer facaderenoveringer fra store til små opgaver, og garantere dig et tilfredsstillende resultat. Om der er tale om udbedring af skader på murværk, vedligehold, eller komplet ny facade, så får du en kvalitet, der sikrer din facade de næste mange år. 

Facaden er husets ansigt udadtil, hvorfor det kan være et stort ønske at det ser flot og indbydende ud. Alle facader vil med tiden se gamle og slidte ud. Det vil derfor være nødvendigt med vedligehold af bygningens murværk før eller siden, for at opretholde et velholdt udtryk.  

Udbedring af skader

Vi vil på det kraftigste altid anbefale at udbedre skader på bygningens facade inden de bliver alt for alvorlige. Sætningsskader eller lignende alvorlige skader kan udvikle sig til langt mere gennemgribende skader, som vil ende med at blive meget omkostningsfuldt at udbedre. 

Hvis du ønsker at give din bolig et nyt flot udseende, er vandskuring en god mulighed. Vandskuring er en proces, hvor vi trækker et lag mørtel på dine mursten for derefter at skure størstedelen væk igen. Det giver et rigtig flot resultat, hvor sten og fuger gemmes væk, mens strukturen i murværket bevares.  

Vi kommer gerne ud og kigger på din opgave, og giver dig vores professionelle vurdering. Vi gennemgår mulighederne sammen, så du får et resultat der matcher dine ønsker og behov.  

Du er også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din reparation eller facade. Du kan ringe til os på tlf. 51 20 06 57 eller sende os en mail på joakim.bodker@mail.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at vende tilbage til dig indenfor 48 timer.  

Ønsker du at blive kontaktet?

Hør mere om om mulighederne sammen med os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig indenfor 48 timer. Du kan også ringe på tlf. 5120 0657 eller skrive til os på mail@murer-joakimbodker.dk.

Tidligere projekter