Om os

Glade kunder er vores prioritet

Vi stræber altid efter at levere den bedste service og kvalitet, så vores kunder bliver tilfredse og vil anbefale os til andre. Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitets-arbejde til den rette tid og pris. 

Firmaets idégrundlag er at opfylde kundens forventninger og derved tilfredsstille alle nye som gamle kunder, såvel som private og firmaer.

Hos Murermester Joakim Lolk Bødker har vi mange dygtige murer med mange års erfaring inden for faget. Vi dækker hele Svendborg og de omkring liggende byer, så uanset hvor på Sydfyn du befinder dig, kan du få glæde af vores faglige kunnen.

Vi anses som en professionel murerforretning, der altid gør sit yderste for at levere et godt resultat. Vi har en høj faglig stolthed, og det ses i den kvalitet, vi leverer.

Ønsker du at blive kontaktet?

Hør mere om om mulighederne sammen med os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig indenfor 48 timer. Du kan også ringe på tlf. 5120 0657 eller skrive til os på mail@murer-joakimbodker.dk.